Onze laatste bestemming is Joure, vanuit Akkrum is dat niet zo ver en we kiezen ervoor om via de Lange Sleat helemaal binnendoor te varen. dit is een mooie, op sommige punten smalle route die ons uiteindelijk in de haven van Joure brengt. In joure brengen we (alweer bij mooi weer) de dag door met een beetje luieren, winkelen en genieten. Joure blijkt een paar leuke 2e hands zaken te hebben waar we een paar boeken en een koperen scheepskompas scoren.

Ook scoren we wat lekkers in een mooi snoepwinkeltje

Lees meer over Joure

Vanuit Joure trekken we de volgende  dag richting de kluft in Ossenzijl, dat blijft toch een van de favoriete haventjes in ons eigen vaargebied.

Op onze allerlaatste vakantie dag varen we het laatste stukje terug naar Oldemarkt en meren weer af op ons thuisplekje.

 

[tb_google_map]